A family of fashion

De zaakvoerster, Anke Vanhulle, besliste op 19-jarige leeftijd haar passie voor de modewereld te delen. Samen met haar team van bereidwillige, attente en geëngageerde verkoopsters zorgde ze ervoor dat deze keten haar naam kreeg. Door de gezellige groepssfeer zijn ze uitgegroeid tot een hechte familie.

In 1995 opende Dresscode haar eerste winkel in Roeselare. Sindsdien bevinden zich nu ook twee succesvolle winkels in Waregem en één in Kuurne.

Webshop

Omdat we naar uiterst comfort streven, hebben we sinds kort ook een webshop. Hier kunt u de volledige collecties voor zomer en winter terugvinden.

Zelfs als de winkels gesloten zijn, kunt u op deze manier toch naar hartenlust shoppen.

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een stijlvolle outfit voor een unieke gelegenheid, een gezellige avond of een casual outfit voor in het dagelijkse leven, dan bent u bij Dresscode aan het juiste adres. Met een ruim aanbod van meer dan 30 merken, kan u bij ons terecht voor zowel high-fashion brands als prêt-à-porter zoals Amélie&Amélie, Liu Jo, River Woods en Rinascimento.

Een outfit is echter niet af zonder het perfecte paar schoenen of de ideale accessoires, daarom maken ook deze deel uit van ons assortiment.

Naast kledij, schoenen en accessoires, zijn onze winkels bovendien uitgerust met decoratie van J-Line. Dit zorgt ervoor dat mode, interieur, design en lifestyle centraal staan.

Events

Onze verkoopsters helpen u graag verder om de perfecte looks te creëren en zijn altijd bereid om onze cliënten modebewust advies te verlenen.

Wilt u zich nog meer laten inspireren door de nieuwe collecties, plan dan zeker en vast onze modeshows in uw agenda.

Sociale media

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, acties en promoties, volg ons dan zeker op Instagram en Facebook. Via deze weg kondigen we ook onze modeshows en andere evenementen.

Verzending en retour

Zonder bijkomende kosten bezorgen wij uw pakje waar en wanneer u wenst.

We garanderen u kwaliteit, service en de mogelijkheid van retour.

Indien uw aankoop u toch niet 100% bevalt of de maat niet perfect past, kan u uw item tot 14 dagen na ontvangst in originele staat terugsturen. Dit kan zowel online als in onze winkels.

Klantendienst

Ons hoogste doel is onze klanten tevredenstellen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om de klantendienst te contacteren.

Wij staan graag 24/7 voor u ter beschikking.

WELKOM BIJ DRESSCODE FASHION

Bent u op zoek naar een stijlvolle outfit voor een unieke gelegenheid, een gezellige avond of een casual outfit voor in het dagelijkse leven, dan bent u bij Dresscode aan het juiste adres. Met een ruim aanbod van meer dan 30 merken, kan u bij ons terecht voor zowel high-fashion brands als prêt-à-porter zoals Amélie&Amélie, Liu Jo, River Woods en Rinascimento. Een outfit is echter niet af zonder het perfecte paar schoenen of de ideale accessoires, daarom maken ook deze deel uit van ons assortiment.Naast kledij, schoenen en accessoires, zijn onze winkels bovendien uitgerust met decoratie van J-Line. Dit zorgt ervoor dat mode, interieur, design en lifestyle centraal staan.

Dit alles kunt u vinden in 1 van onze 4 winkels (Roeselare, 2x Waregem, Kuurne) of op onze webshop!